mPOS software til din Håndterminal - Bestillingsscenarier (Modes)

Ændret den Thu, 12 Sep kl. 7:02 AM

Bestillingsscenarier

OnlinePOS’  mPOS-løsning har tre bestillingsscenarier – Bord, Direkte salg (tidligere Quick mode) og Hurtigsalg. Et betalingsscenarie skal forstås som det overordnede “mode”, man tager imod bestilling i.

Hvilke bestillingsscenarier, der er tilgængelige, afhænger af opsætning.

Direkte salg hed tidligere ”quick mode” og er det mest grundlæggende scenarie. Derfor beskrives det først.

Bord er det scenarie, der bruges, hvis man vil have mulighed for at knytte en bestilling til et specifikt bord.

Hurtigsalg er det scenarie, hvor produkterne er i fokus. Det egner sig godt til et simpelt setup, hvor hastighed i højsædet.

Download nedenstående PDF fil for yderligere dokumentation af den nye funktionalitet

Vedhæftede filer (1)