Sådan bruger du lifepeaks som betalingsmiddel

Ændret den Tue, 2 Jan kl. 9:56 AM

Indholdsfortegnelse

1. På kasseapparatet
    1. LifePeaks som betalingsmiddel på kasseterminalen
    2. Delbetaling med LifePeaks gavekort på kasseterminalen
    3. Saldotjek på LifePeaks gavekort
  2. Håndterminal - Mobilt kasseapparat
    1. LifePeaks som betalingsmiddel på mobil kasseterminal
    2. Delbetaling med LifePeaks gavekort på mobil kasseterminal
    3. Saldotjek på LifePeaks gavekort

På kasseapparatet

LifePeaks som betalingsmiddel på kasseterminalen

Når en gæst ønsker at betale med et LifePeaks gavekort, skal du gøre følgende:

1. Indtast de ønskede produkter på kasseterminalen.

2. Tryk herefter på knappen "LifePeaks Payment", som enten er placeret på Forsiden eller under Funktioner.

3. Scan gavekortet hvis der en tilsluttet scanner ellers tast det manuelt ind vha. tastaturet på skærmen.
    Når kortet er scannet eller indtastet kan man med det samme se saldoen på gavekortet.

4. Indtast manuelt Se saldo Tryk herefter på "Betal", og beløbet vil blive trukket fra gavekortets saldo, og der vil blive udskrevet en kvittering via bonprinteren.

Delbetaling med LifePeaks gavekort på kasseterminalen

Hvis en gæst kun delvist kan betale sin ordre med et LifePeaks gavekort, kan du lave en delbetaling på følgende måde:

1. Indtast de ønskede produkter på kasseterminalen.

2. Foretag en normal betaling med LifePeaks gavekort som beskrevet i tidl. afsnit.

3. Tryk ”Betal” hvorefter du vil blive viderestillet til splitbetalingsmodulet, hvor du kan modtage den resterende betaling. Se restbeløb

4. Systemet spørger nu, om der ønskes at blive sendt en e-mail med et gavekort med restsaldoen.

Saldotjek på LifePeaks gavekort

Hvis du blot ønsker at få vist saldoen på et LifePeaks gavekort, gøres det på følgende måde.

1. Tryk på knappen ”LifePeaks Menu”, som er placeret på Forsiden eller under ”Funktioner”.
  2. Scan gavekortet hvis der er en tilsluttet scanner, ellers tast det manuelt vha. tastaturet på skærmen.

3. Saldoen på kortet vil herefter blive vist på skærmen.

4. Systemet spørger nu, om der ønskes at blive sendt en e-mail med et gavekort med restsaldoen.

Håndterminal - Mobilt kasseapparat

LifePeaks som betalingsmiddel på mobil kasseterminal

1. Indtast de ønskede produkter på jeres mobile kasseterminal.

2. Tryk på "Betal" og vælg herefter "Life Peaks" som betalingsmiddel.

3. Indtast eller scan kortnummeret på gavekortet.

4. Godkend betaling.

Delbetaling med LifePeaks gavekort på mobil kasseterminal

1. Indtast de ønskede produkter på jeres mobile kasseterminal.
  2. Tryk på "Betal" og vælg herefter "Life Peaks" som betalingsmiddel.
  3. Hvis saldoen på gavekortet ikke dækker den samlede udgift, vil man blive spurgt, hvordan man vil modtage det resterende beløb.
  4. Systemet spørger nu, om der ønskes at blive sendt en e-mail med et gavekort med restsaldoen.

Saldotjek på LifePeaks gavekort

1. Åben ”Life Peaks Saldotjek” under menuen.

2. Scan eller indtast kortnummeret på gavekortet.

3. Tryk ”Søg", hvorefter saldoen vil blive præsenteret.

4. Systemet spørger nu, om der ønskes at blive sendt en e-mail med et gavekort med restsaldoen.